Večer mekšeg rocka

22_03_2011
Večer mekšeg rocka

Od navršenog 21. sata 6. srijede krenut će potraga za šestim<strong> polufinalistom </strong>ST-@rt festivala koji se, kao i do sada, održava u MC O'Hara. Očekuje nas još jedna večer u znaku rocka, i to, ako ćemo suditi prema glazbi na linkovima, nešto mekšeg nego inače

Od navršenog 21. sata 6. srijede krenut će potraga za šestim polufinalistom ST-@rt festivala koji se, kao i do sada, održava u MC O'Hara. Na ishod natjecanja itekako može utjecati glas publike, a kako se redoslijed izlaska na pozornicu određuje u posljednji trenutak, bilo bi fer od glasača da se upoznaju sa kompletnom ponudom na način da dođu na vrijeme i poslušaju sve izvođače.

Oni koji ne zakasne, čut će četiri benda iz Splita i neposredne okolice, a za promjenu, na pozornici će se za mikrofonom naći i dvije djevojke.

Očekuje nas još jedna večer u znaku rocka

Merkur nam stižu iz Kaštela a za sebe na myspaceu kažu kako sviraju garage indie rock, što možete vrlo jednostavno provjeriti klikom na link.

Midnight Train iz Slatina na svoj su myspace okačili uglavnom covere ali iz svega predstavljenog jasno je da ih fascinira, kako i na stranici kažu, blues i rock.

Rock, kojemu dodaju elemente popa funka i hip hopa, sviraju splitski Produžni kabel, kako kažu na svojoj službeno stranici gdje možete naći linkove za par live izvedbi.

Kako zvuče Samo moment nećete otkriti klikom na njihovu myspace stranicu pošto još nisu postavili ni jednu pjesmu, a ni na ostalim servisima nisu ostavili traga tako da će im trebati vjerovati na riječ kada kažu da sviraju akustični pop rock.

U O'Hari nas dakle očekuje još jedna večer u znaku rocka, i to, ako ćemo suditi prema glazbi na linkovima, nešto mekšeg nego inače, tako da nema neke opasnosti od zujanja u ušima sljedeće jutro – nema ni razloga da se i ove srijede ne investira 10 kuna u splitsku demo scenu.

napisala: KMaja