Peta uz dobri stari rock

14_03_2011
Peta uz dobri stari rock

ST-@rt <strong>festival </strong>već petu srijedu predstavlja po četiri demo benda iz Splita i okolice. Ove srijede donosi glazbu sa naglaskom na dobri stari rock.  Čitav program završi oko ponoći, što ostavlja dovoljno vremena za zasluženi odmor nakon ugodne večeri...

ST-@rt festival koji splitskoj publici, za 10 kuna u klubu O'Hara sa početkom u 21 sat, već petu srijedu predstavlja po četiri demo benda iz Splita i okolice. Ove srijede donosi glazbu sa naglaskom na dobri stari rock.

Ove srijede glazba sa naglaskom na dobri stari rock

Pošto se redoslijed izlaska bendova na pozornicu dozna tek neposredno prije početka festivala, ponovo ih predstavljamo abecednim redom:

El Shutt tročlani su bend koji za sebe kaže da svira pop core punk'n'roll. Ima li istine u tome možete provjeriti klikom na jedinu njihovu snimku pronađenu u bespućima interneta.

L'Kok možda nije dugovječan bend, osnovani su prije nešto manje od godinu dana, no njih četvorica su ipak pronašli vremena izraditi myspace stranicu na kojoj možete poslušati koje to žanrove vole ukrstiti sa rockom.

Šetači kažu za sebe da su VIS koji skupa živi i svira rock'n'roll, a kako njihove "autorske, energične i iskrene pjesme u rock stilu" zvuče možete provjeriti klikom na link.

Tri Cheri su četveročlani bend koji svira autorske rock i hard rock stvari koje, kako kažu, preslikavaju životne situacije i odnose među ljudima, uz iskrenost, agresivnost te mladenački bunt. Audio podlogu ovim riječima potražite ovdje.

Festival je programom prilagođen praktički svim generacijama dovoljno starima za konzumiranje. Čitav program završi oko ponoći, što ostavlja dovoljno vremena za zasluženi odmor nakon ugodne večeri uz bendove koje ćete ponovo moći čuti tko zna kada.

napisala: KMaja