Četvrta večer je metal večer

08_03_2011
Četvrta večer je metal večer

Tko će se pridružiti bendovima Pas Materes, Blok Sistema i Kundyak Mezhie u polufinalnoj večeri <strong>saznat</strong> ćemo ove srijede. Sigurno je da će četvrte večeri u O'Hari prevladavati metal zvuk. Definitivno događaj koji metalci, i oni koji se takvima deklariraju, ne bi smjeli propustiti!

Tko će se pridružiti bendovima Pas Materes, Blok Sistema i Kundyak Mezhie u polufinalnoj večeri ST-@rt festivala saznat ćemo ove srijede u klubu O'Hara na četvrtoj večeri festivala koji počinje, kao i do sada, točno u 21 sat.

Naklonost žirija i publike večeras će, abecednim redom, nastojati osvojiti:

Continuum, splitski progresivni metal rockeri, kako su se okarakterizirali na svojoj myspace stranici, a što i kako sviraju možete provjeriti klikom ovdje.

Sigurno je da će četvrte večeri u O'Hari prevladavati metal zvuk

Ako je vjerovati pretraživaču, Cyber Slave sviraju metal na relaciji Split – Šibenik i upravo su u postupku promjene imena. Njihov zvuk možete poslušati na pripadajućem myspaceu.

Kaštelanski metalci Innuendo iz svojih su pet godina djelovanja odabrali jednu pjesmu da ih predstavlja publici na myspaceu, koju možete poslušati slijedeći link.

Pretraživač izvođača naziva Prevail iz Dalmacije nije uspio locirati, no bez obzira na to što oni sviraju, sigurno je da će četvrte večeri u O'Hari prevladavati metal zvuk. Definitivno događaj koji metalci, i oni koji se takvima deklariraju, ne bi smjeli propustiti!

napisala: KMaja