Revanš u trešeti + film

20_10_2010
Revanš u trešeti + film

U listopadu punom tribina, radionica, prezentacija i tečajeva, red je da dvije večeri prostor Info zone opet pripadne ljubiteljima društvenih igara. U ponedjeljak je revanš u trešeti prije kojeg se može pogledati film, a u četvrtak ćemo dobiti prve službene pobjednike igre Alias.

U listopadu punom tribina, radionica, prezentacija i tečajeva, red je da dvije večeri prostor Info zone opet pripadne ljubiteljima društvenih igara pa da u opuštenoj atmosferi ponovno ili prvi put zaigrate Pictionary, Scrabble, Lego Creationary ili hit dosadašnjih druženja – Alias, igra asocijacija. U ponedjeljak u 19:30 je prilika za revanš u trešeti, a u četvrtak  od 20 sati ćemo prvi put dobiti službene pobjednike igre Alias.

Izazivači: pobjednici prošlog turnira u trešeti, ekipa Lolek i Bolek.

Pobjednici oba turnira bit će nagrađeni jumbo pizzom i četiri pića u nekoj od splitskih pizzerija. Prijave  za turnire su otvorene do popunjenja kapaciteta, ali zaigrati neku od igara, prosurfati netom te prelistati novine i časopise možete i ako ne sudjelujete u turniru ;)

U ponedjeljak, prije turnira u trešeti, od 18 sati možete pogledati dokumentarni film Dom koji je u potpunosti snimljen iz zraka i to iznad 54 zemlje na 120 lokacija, a snimao se 217 dana u 18 mjeseci. Poruka filma je jasna – ne promijeni li čovjek način življenja za manje od deset godina prekomjerno iskorištavanje resursa će nas odvesti u propast.

Naravno, u prijavi za turnir koju ćete poslati na [email protected], uz ime i prezime oba člana ili obje članice ekipe, naziv ekipe i kontakt telefon navedite i turnir za koji se prijavljujete. Za film se ne treba prijavljivati, čak će vas i grickalice čekati :)