Na Rivi će se partijat i po kiši!

31_07_2010
Na Rivi će se partijat i po kiši!

Tradicionalno se velika ili originalna ljetna glazbena događanja u Splitu mogu nabrojati na prste jedne ruke, a kako je krenulo ne može se reći da ih ove godine prati sreća...Sa projektom Discotheque Riva nema problema, <strong>Carl Cox</strong> će rasplesati Rivu!

Tradicionalno se velika ili originalna ljetna glazbena događanja u Splitu mogu nabrojati na prste jedne ruke, a kako je krenulo ne može se reći da ih ove godine prati sreća... Otkazivanje koncerata na Ovčicama pa kiša prvog koncertnog dana Atlantisa...

Sa projektom Discotheque Riva nema problema, najpoznatija svjetske DJ zvijezda Carl Cox će 13. kolovoza rasplesati Rivu! Odlična suradnju sa Gradom Splitom, Konzervatorskim odjelom, Policijskom upravom i ugostiteljima koju ističu organizatori trebala bi biti garancija da neće biti neugodnih iznenađenja. Čak se i na ljetni pljusak računalo - bina će biti zaštićena, a partijanerima će dobro doći prirodno osvježenje. Osim vrhunske rasvjete i ozvučenja doživljaju spektakla doprinijet će i velika disco kugla na sredini rive te vatromet koji će se ispaljivati s Matejuške iznad 20 tisuća ljudi.

Cijeli prostor od Pazara do drugog kraja Rive postaje plesni podij

Riva će se zatvoriti i prazniti od 16 sati, od 19 sati ulaz će biti moguć samo uz ulaznicu, a od 21 sat počinje zagrijavanje uz DJ zvijezde iz Splita (Pero Fullhouse, DJ Miro i DJ Pile), Šibenika (Edy C.), Sarajeva (ARI), Zagreba (DJ Rendy, Ivan Komlinović), Osijeka (Marc Times)... Za goste koji se odluče doći brodom na gatu ispred Lučke kapetanije bit će osigurano pristajanje radi iskrcaja, ali sidrenje ispred Rive neće biti dopušteno.

Ne računajte na švercanje, platite tričavih 100 kuna za spektakl

Još su u prodaji ulaznice po cijeni 100 kuna, a ukoliko se narednih dana sve ne prodaju, u zadnjem tjednu će se prodavati po cijeni od 150 kuna, a na sam dan po 200 kn. Ako uistinu želite uživati u ovom rijetko viđenom spektaklu nemojte polagati u nade švercanje jer će cijeli prostor od od Marmontove do pazara biti okružen ogradom i zavjesom.



Nagradna igra na splitskom.portalu za nekoliko najsretnijih: U jednoj rečenici napišite zbog čega baš vi morate mukte plesati na Rivi? Odgovore šaljite na [email protected]