Neka svitli Split

19_07_2010
Neka svitli Split

Split će u prvom kolu prve HNL u goste na Kantridu, ali stadion u Parku mladeži mora biti spreman za dobivanje licence. Postavljene su sjedalice na južnoj tribini, kraju se privode betonski radovi na istočnoj tribini, natkrivena je loža... a počeli su i radovi na <strong>reflektorima</strong>.

Nova prvoligaška nogometna sezona počinje 24. srpnja, Split će u prvom kolu u goste na Kantridu, ali stadion u Parku mladeži mora biti spreman za dobivanje licence kako bi već u drugom kolu ugostio varaždinske nogometaše. Podsjetimo, Grad i uprava RNK Split u posljednji trenutak su postigli dogovor koji će omogućiti prvoligaške nastupe na stadionu u Parku mladeži, no ne i prejudicirati sudsku odluku kome zapravo stadion pripada – Gradu ili klubu.

Počelo je i postavljanje dodatnih reflektora za prvoligašku sezonu

Postavljene su sjedalice na južnoj tribini, kraju se privode betonski radovi na istočnoj tribini, natkrivena je loža... a počeli su i radovi na reflektorima. Riječ je o reflektorima koji su 1979. godine, nakon devetogodišnjeg služenja na Starom placu, odlaskom Hajduka na Poljud preseljeni u Park mladeži, a sada će dorađeni služiti Splitu u prvoligaškim utakmicama.

napisao/foto: Pile