Bače još bez bagera

03_07_2010
Bače još bez bagera

Nekoliko je gradilišta na Bačvicama već trebalo biti u odmakloj fazi građenja, no bageri nisu niti započeli iskapanje temelja, a od svih najavljenih <strong>novogradnji</strong> realiziran je samo stambeni objekt u Jadranskoj. Stambena četverokatnica spretno se uklopila u panoramu.

Nekoliko je gradilišta na Bačvicama već trebalo biti u odmakloj fazi građenja, no bageri nisu niti započeli iskapanje temelja, a od svih najavljenih novogradnji realiziran je samo stambeni objekt u Jadranskoj.

Hoteli iznad plaže Bačvice još su uvijek samo u planu

U svibnju prošle godine javnosti je predstavljen projekt novog hotelskog kompleksa na mjestu oronule vile Matić čija bi se replika izgradila bliže moru te oslobodila mjesto novogradnji u pozadini. Na parceli s druge strane ceste, krčenje zapuštenog perivoja najavilo je izgradnju još jednog hotela visoke kategorije čiji je (sporni) robusni izgled javnosti predstavljen u listopadu 2008. godine.

Jedina realizirana novogradnja na Bačvicama

Jedina realizirana novogradnja na Bačvicama završena je u Jadranskoj ulici nakon godine dana izgradnje. Stambena četverokatnica spretno se uklopila u panoramu starih kuća nad prugom, a pvc griljama pokušalo se uklopiti i pročelje.

napisao: Pile
foto: Goran Leš