Juice za ples

08_06_2010
Juice za ples

LoopJunkies team za tople ljetne dane priprema niz poslastica uz zvukove dubstep, house, bass, garage, uk funky i drum 'n' bass scene, a prvi je na listi - Nikola Fox aka Juice koji u petak dolazi rasplesati klub Junglu! 'Oćeš kartu za Juice?

LoopJunkies team za tople ljetne dane priprema niz poslastica uz zvukove dubstep, house, bass, garage, uk funky i drum 'n' bass scene, a prvi je na listi - Nikola Fox aka Juice koji u petak, 11. lipnja, dolazi rasplesati klub Junglu! Podršku će mu dati Golem i Oxide.

Iako je ulaznica samo 20 kuna financijsku podršku odabranim plesačicama i plesačima daje splitski.portal ako uz naslov Juice pošalju ime i prezime na [email protected].

Prvi na ljetnoj listi gostiju LoopJunkiesa je - Nikola Fox aka Juice

Dječarac koji je u glazbenoj školi učio svirati klasičnu gitaru u mladosti je organizirao d&b večeri u nekoliko zagrebačkih klubova i vodio vjerojatno prvu d&b emisiju u hrvatskome eteru. Nakon više od sedam godina karijere i stvaranja glazbe uz svjetski poznate izvođače, pokrenuo je vlastitu klupsku večer 2N, koja se od 2009. godine održava jednom mjesečno u klubu Aquarius A1, a na kojoj promovira najnovija kretanja i trendove u plesnoj elektronskoj glazbi.

www.myspace.com/juicezg

Po dvije ulaznice na ulazu imaju:

Dino Brnabić
Marijana Babić