Uskoro i CCO

08_06_2010
Uskoro i CCO

Do ljeta će se na istoku grada, uz brzu cestu prema Stobreču, otvoriti novi veliki Konzumov prodajni centar, no prava <strong>potrošačka</strong> revolucija na istoku nastat će ako se stvarno krajem listopada na Brniku otvori City Centar One koji svojim južnim dijelom već nagovještava konačni izgled.

Do ljeta će se krizi u(s)prkos na istoku grada, uz brzu cestu prema Stobreču, otvoriti novi veliki Konzumov prodajni centar, no prava potrošačka revolucija na istoku nastat će ako se stvarno krajem listopada na Brniku otvori City Centar One koji svojim južnim dijelom već nagovještava konačni izgled, no sjevernim je još na razini temelja.


Južni dio CCO već je u punoj visini, a sjeverni dio je tek na temeljima

Trgovački centar će osim kvadraturom i sadržajem poseban biti i po uštedi energije, naime riječ je o prvoj energetski pasivnoj zgradi u Hrvatskoj. Interspar, Müller, C&A, Humanic, dm, Hervis, Konikom, New Yorker, S. Oliver, Deichman, Mango i Benetton samo su neki od 150 trgovina raspoređenih na tri etaže, uz kafiće restorane, dječju igraonicu, wellness... Već su raspisani natječaji za prva od oko dvije tisuće radnih mjesta.

napisao: Pile
foto: Ante Plazonić