Starta polufinale

20_04_2010
Starta polufinale

Ove srijede održava se prva polufinalna večer St-@rt festivala autorskih <strong>bendova</strong>! Već ste u kvalifikacijskim večerima imali priliku čuti kako zvuče bendovi koji će nastupiti, no evo malog uvida u stvaralaštvo bendova koji će obilježiti i prvu polufinalnu večer.

Ove srijede održava se prva polufinalna večer St-@rt festivala autorskih bendova! Pobjedu u prvoj kvalifikacijskoj večeri, još tamo krajem veljače, odnijela je splitska grupa Šejn koja je i po našem sudu bila favorit te večeri. Donekle je bilo i očekivano da će se u polufinalnoj večeri ponovno čuti veseli punk rock jednog od dugovječnijih splitskih (a i hrvatskih) demo bendova – Špurijus. Treći splitski izvođači su Ivana & lolite koje naginju pop rock izričaju, ali nešto novijeg datuma; urbanog zvuka koji su na scenu vratili Yammat. Jedini nesplitski bend ove večeri bit će rasplesani šibenski Ti Ritu Piri Pip.


Prva od dvije polufinalne večeri: srijeda, 21.04.'10.
Već ste u kvalifikacijskim večerima imali priliku čuti kako zvuče bendovi koji će nastupiti, no evo malog uvida u stvaralaštvo bendova koji će obilježiti i prvu polufinalnu večer.
http://www.myspace.com/shanesplit
http://www.myspace.com/spurijus
http://www.youtube.com/watch?v=BDXhzjAvBCk
http://www.myspace.com/tiritupiripip
Kao i u dosadašnjih osam kvalifikacijskih večeri, program počinje u 21 sat, proglašenje pobjednika je u ponoć, ali klub ostaje otvoren do 03.