Upiši Studije o mladima za mlade

21_03_2010
Upiši Studije o mladima za mlade

MMH organizira i poziva na <em>Studije o mladima za mlade</em> kojima se nastoji podići razumijevanje onoga što znači učenje mladih o mladima za mlade, politici za mlade, te odgovornom i aktivnom građanskom angažmanu. Poziv za <strong>pohađanje </strong>otvoren je za sve mlade...

Mreža mladih Hrvatske organizira i poziva na Studije o mladima za mlade. Uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, MMH provodi studije u okviru projekta Fokus: mladi – studiji o mladima za mlade. Studiji za mlade provode se širom svijeta kao akademski ili programi neformalnog obrazovanja, a MMH u Hrvatskoj započinje s provedbom u obliku kraćeg programa neformalnog obrazovanja kroz studijske seminare i praktični rad.

Mladi sjedaju u klupe učiti o mladima za mlade (foto:M.Prgomet)

Ovim projektom nastoji se podići razumijevanje onoga što znači učenje mladih o mladima za mlade, politici za mlade, te odgovornom i aktivnom građanskom angažmanu. Studiji okupljaju dvadesetak iskusnih stručnjaka iz okvira akademske zajednice, politike, poslovnog svijeta, znanosti i civilnog društva.

Poziv za pohađanje studija otvoren je za sve mlade, bilo da su aktivni u civilnom društvu ili su na neki drugi način uključeni u procese koji se tiču mladih na svim razinama. Rok za prijavu na studije je 11. travnja 2010. godine, a odabir polaznika i polaznica provodit će se putem ocjene prijavnog obrasca i intervjua.

www.mmh.hr