Kao Toše

03_02_2010
Kao Toše

U garaži su okupljali bend na čije je stvaralaštvo utjecala smrt Toše Proeskog u čiju čast u petak sviraju u Hemingwayu. Mi vam nećemo poklanjati albume, nego ulaznice da poslušate i pogledate kako Toše zvuči i izgleda u izvedbi Replay banda i Igora Cukrova kao gosta.

Počeli su prije pet-šest godina sviranjem sakralne glazbe na nedjeljnoj misi za mlade, a paralelno u garaži okupljali bend na čije je stvaralaštvo utjecala smrt Toše Proeskog u čiju čast u petak sviraju u Hemingwayu.


Toše 2007. na Hvaru, Tribute to Toše u petak u Hemingwayu

Tošin posljednji studijski album Igra bez granica izdan u kolovozu 2007., samo dva mjeseca prije njegove smrti, dosad je u Hrvatskoj prodan u oko 60 tisuća primjeraka. Krajem prošlog mjeseca u prodaju je pušten novi album s Tošinim pjesmama koje izvode Tony Cetinski, Nina Badrić, Aki Rahimovski, Boris Novković i drugi.

Mi vam nećemo poklanjati albume, nego ulaznice da poslušate i pogledate kako Toše zvuči i izgleda u izvedbi Replay banda i Igora Cukrova kao gosta. Šemu za nagradnu igre znate, evo link ako ne znate...

Po dvije od ukupno 10 ulaznica raspoređeno je na njih:
Nina Prižmić
Ante Ivanović
Tanja Šauperl
Kristina Knez
Sanja Pavelin Glavica

foto: Čuba, arhiva