Eko film fest

26_01_2010
Eko film fest

SEFF treću godinu za redom ima otvoren međunarodni natječaj za prijavu filmova koji traje do 15. veljače 2010. godine. Svrha Festivala je prikazivanje profesionalnih i amaterskih video i filmskih uradaka koji svojim sadržajem promiču ideje zaštite okoliša i održivog razvoja.

Sisak Eco Film Festival (SEFF) je jedini hrvatski festival filma o zaštiti okoliša i održivom razvoju i treću godinu za redom ima otvoren međunarodni natječaj za prijavu filmova koji traje do 15. veljače 2010. godine. Svrha Festivala je prikazivanje profesionalnih i amaterskih video i filmskih uradaka koji svojim sadržajem promiču ideje zaštite okoliša i održivog razvoja. Žiri će stoga u festivalski program birati isključivo filmove tematski vezane uz zaštitu okoliša i održivi razvoj.

Pri selekciji filmova žiri će prednost dati filmovima informativnog i edukativnog karaktera. Prihvaćaju se filmovi svih žanrova, bez ograničenja godine proizvodnje i broja prijavljenih filmova jednog autora ili produkcijske kuće.

U službenu konkurenciju SEFF-a ulaze filmovi čije trajanje ne premašuje 15 minuta. Filmovi dulji od 15 minuta mogu se prijaviti za prikazivanje u neslužbenom dijelu programa.

Za sve ostale informacije kontaktirajte Evu Pavlinušić iz Udruge POZOR! na 091 549 45 22 ili na mail [email protected] jer web www.pozor-okolis.org trenutno ne radi :)
.