Kad u vojsku pođeš...

18_01_2010
Kad u vojsku pođeš...

Ministarstvo obrane raspisalo je natječaj za stipendiranje studenata i studentica viših godina preddiplomskih i diplomskih studija odabranih fakulteta. Prilika za godišnju stipendiju u iznosu najmanje 14 400 i osiguran posao u Oružanim snagama RH...

Ministarstvo obrane raspisalo je natječaj za stipendiranje studenata i studentica viših godina preddiplomskih i diplomskih studija odabranih fakulteta. Priliku za godišnju stipendiju u iznosu od najmanje 14.400kn i osiguran posao u Oružanim snagama RH na Splitskom sveučilištu mogu ugrabiti samo studenti FESBa i Medicinskog fakulteta.

1200 kn mjesečno, osiguran posao u sustavu OSRH...

Stipendisti se nakon završenog školovanja upućuju na dragovoljno služenje vojnog roka i na Temeljnu časničku izobrazbu, te će dobiti čin poručnika. Nakon uspješno završenog školovanja kandidati su obvezni raditi u sustavu OSRH u trajanju dvostruko dužem od vremena stipendiranja. Rok za podnošenje prijava je 1. veljače 2010. godine, a više informacija možete dobiti u Personalnoj službi MORH-a na telefone 01/4568 767 i 01/4567 545 i službenom webu Ministarstva.

www.morh.hr