O stereostripima

14_12_2009
O stereostripima

Udruga Odo' ja poziva sve zainteresirane da prijave svoj rad za izložbu Stereostrip koja će se održati u zagrebačkom Klubu Studentskog centra. Pobjednicima se dodjeljuju novčane nagrade u iznosu od 3000 i 2000 kuna!

Udruga Odo' ja poziva sve zainteresirane da do 15. siječnja prijave svoj rad za izložbu Stereostrip koja će se održati u zagrebačkom Klubu Studentskog centra u veljači 2010. godine.

Autori mogu preispitivati vlastito mišljenje i stavove okoline te komentirati, kritizirati ili ukazivati na pozitivne ili negativne strane stereotipova i na njihovu sveprisutnost u društvu. Unutar zadane teme autori se mogu na ozbiljan, angažiran ili humorističan način baviti pojavama poput rasizma, vjerske netrpeljivosti, šovinizma, homofobije i drugih vrsta diskriminacije.

Prijavljeni radovi mogu biti realizirani u svim medijima, tehnikama i formatima – autori se mogu izraziti kroz klasični crtački i stripovski izraz (jednu do tri stranice makismalno), ali i kroz druge medije kao što je fotografija, video, slikarstvo, skulptura… Broj prijavljenih radova po sudioniku nije ograničen.

Fotografije radova treba poslati na mail [email protected], a cd-e s video uracima na adresu Odo' ja, Remetinečka cesta 7a, 10000 Zagreb. Uz svaki rad treba poslati životopis i opis tehničke specifikacije i način izvedbe rada. Pobjednicima se dodjeljuju novčane nagrade u iznosu od 3000 i 2000 kuna!