4 DJa traže publiku

10_12_2009
4 DJa traže publiku

Novogodišnji party u Spaladium Areni otvorit će natjecanje četiriju mladih DJeva za koje i sami možete glasati između dvanaest finalista. Nastavak priprema za ulazak u 2010. godinu vam je vjerojtno već poznat, no vrijedi ponoviti: TBF i Antonio Clamaran kao zvijezde te...

Novogodišnji party u Spaladium Areni otvorit će natjecanje četiriju mladih DJeva za koje do 17. prosinca i sami možete glasati između dvanaest finalista čiji su radovi izabrani među 27 na natječaj pristiglih mixeva. Dvanaest talenata koji konkuriraju za predstavljanje publici i producentima iz Ministry of Sounda redom su: Franky (Zagreb); Dennis Dee (Split); Danny G (Rijeka); arc Gabbriel (Kaštela); Soundlab (Vodice); Vice Vicious (Hvar); DJ Barba (Sinj); DJ Alen K. (Zagreb); Ewan (Zagreb); KnezA (Split); Bake Jr. (Šibenik); Miro DJ (Split). Preslušajte njihove uratke i dajte glas svom favoritu na www.set2split.com.

Ministry of Sound obećava spektakl u splitskoj crnoj kutiji

Nastavak priprema za ulazak u 2010. godinu vam je vjerojtno već poznat, no vrijedi ponoviti: nakon dvosatnog natjecanja potencijalnih zvijezda u 21:00 na binu dolazi TBF koji u istoj noći nastupa i u Rijeci. Dok oni budu na putu za aerodrom Artists from Ibiza rasplesat će publiku plesnim koreografijama i pripremiti je za DJ program. Zvijezda večeri uz čiji će ritam Arena ući u Novu godinu je Antonio Clamaran kojem prethodi Dejan Vallentino. U prvim satima siječnja na centralnom DJ pultu izmjenjivat će se redom Shane Kehoe, ponovno Dejan Vallentino i u 5 ujutro domaćin  Luka Jakir.