Za zaglavlje je

06_12_2009
Za zaglavlje je

Nemate pojma kako nam je drago kad se netko sjeti dati svoj prvi doprinos splitskom.portalu. Uljepšali biste nam blagdane (ne samo vizualno) kad bi netko slijedio Lidijin primjer pa nam poslao pokoju prigodnu blagdansku fotografiju za prepoznatljivo zaglavlje portala ;)

Nemate pojma kako nam je drago kad se netko sjeti dati svoj prvi doprinos splitskom.portalu :) Evo, za koji dan će biti okruglih pet godina da se volonterskim radom stvara jedini gradski portal koji je preživio i doživio te pozne godine. Popisu od preko pedesetak imena koja su ga stvarali ili ga još stvaraju, dodala se tako i Lidija Žižić čije će fotografije (uz one Darka Roma) krasiti prepoznatljivo zaglavlje portala.

Za svaki dio dana po jedna fotografija u zaglavlju (foto:L.Žižić)

Za jutro, za dan, za popodne, za predvečerje, za večer, za noć… za svaki dio dana našeg grada u zaglavlju se izmjeni po jedna fotografija Splita. Uljepšali biste nam blagdane (ne samo vizualno) kad bi netko slijedio Lidijin primjer pa nam na [email protected] poslao pokoju prigodnu blagdansku fotografiju ;)