Studenti: država daje lovu!

02_12_2009
Studenti: država daje lovu!

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa otvorilo je natječaj za državne stipendije kojim će stipendirati 2500 redovitih studenata u 2010.godini.  Rok za podnošenje prijava je 31. prosinca ove godine, a sve prijave šalju se isključivo poštom na adresu Ministarstva.

Od 03.prosinca otvoren je rok za podnošenje prijava za dodjelu 2500 državnih stipendija. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa otvorilo je natječaj za državne stipendije kojim će stipendirati 2500 redovitih studenata u 2010.godini. Stipendije su podijeljene po kategorijama pa će tako određeni broj stipendija dobiti nadareni redoviti studenti, studenti deficitarnih zanimanja, studenti koji nakon diplome žele raditi u područjima posebne državne skrbi, studenti s invaliditetom…


Završen rok prijava za gradsku, otvoren za državnu stipendiju
Kompletan raspis natječaja, odredbe o potrebnoj dokumentaciji i uvjetima koje studenti koji se natječu u pojedinoj kategoriji moraju ispuniti nalaze se na webu Ministarstva i na svim Sveučilištima i Veleučilištima. Rok za podnošenje prijava je 31. prosinca ove godine, a sve prijave šalju se isključivo poštom na adresu Ministarstva. Pazite da vam neradni blagdanski dani ne poremete planove ;)

www.mzos.hr