Tko bi gradsku stipendiju?

02_11_2009
Tko bi gradsku stipendiju?

Grad Split je raspisao natječaj za stipendiranje (samo) 115 srednjoškolaca, redovnih studenata, studenata poslijediplomskog studija te učenika i studenata aktualnih vrhunskih sportaša. Visina stipendije za srednjoškolce iznosi 600, a za studente 800 i 1000 kuna.

Grad Split je raspisao natječaj za stipendiranje (samo) 115 srednjoškolaca, redovnih studenata, studenata poslijediplomskog studija te učenika i studenata aktualnih vrhunskih sportaša.

Do diplome lakše uz stipendiju (foto: S.Marinović)

Visina stipendije za učenike srednjih škola iznosi 600 kuna, za studente koji se školuju na fakultetima u Splitu, kao i za studente koji se školuju izvan Splita, a te studijske grupe postoje i u Splitu 800 kuna te za studente koji se školuju na fakultetima izvan Splita u Republici Hrvatskoj i izvan Republike Hrvatske 1000 kuna. Za studente poslijediplomskog studija iznos naknade dijela troškova školarine odrediti će se uvažavajući stvarne troškove studija i proračunske mogućnosti.

Rok za prijave je 15. studenog, odnosno 30. studenog za studente poslijediplomskih studija. Na službenim stranicama Grada možete pročitati detaljnije uvjete natječaja i više informacija.

split.hr