Vinkovački dok rok fest

09_10_2009
Vinkovački dok rok fest

Otvoren je natječaj za treći po redu Festival dokumentarnog rock filma DORF '10 Vinkovci, koji će se održati u ožujku 2010. – po prvi put istovremeno u Vinkovcima, Zagrebu i Rijeci. Organizatori pozivaju autore i producente dokumentarnih glazbenih filmova...

Otvoren je natječaj za treći po redu Festival dokumentarnog rock filma DORF '10 Vinkovci, koji će se održati u ožujku 2010. – po prvi put istovremeno - u Vinkovcima, Zagrebu i Rijeci.

Organizatori DORF '10 pozivaju autore i producente dokumentarnih glazbenih filmova iz Hrvatske i drugih zemalja da ih do 31. prosinca ove godine prijave na natječaj i tako sudjeluju na ovom, u nas jedinstvenom, festivalu. Osim projekcija filmova organizirat će se i popratni sadržaje: izložbe fotografija, slika, promocije knjiga, koncerte i radionice dokumentarnih filmova.

Trajanje i tehnika snimanja nisu zadani i u tom segmentu autori mogu dati mašti na volju, a prednost će imati filmovi koji su nastali u zadnje 2 godine. Organizatori posebno ističu želju za žanrovskom raznolikošću i pozivaju sve autore dokumentaraca na temu glazba i sve što je vezano uz nju da pošalju svoje radove.

Prijavnicu je moguće preuzeti na službenom webu www.dorf-vk.com. Nakon pregledavanja prispjelih filmova, o konačnom izboru autori će biti obaviješteni pozivnim pismom.