Let's Slogo!

24_08_2009
Let's Slogo!

U sklopu priprema aktivnosti koje će 2011. godinu obilježiti kao godinu volonterstva raspisan je natječaj Let's Slogo! za logo i slogan. Ovo je jedinstvena prilika svim kreativcima za promociju njihova rada, s obzirom na to da će se odabrani radovi koristiti u cijeloj Europi...

Godina 2011. je Europska godina volontiranja. U sklopu priprema aktivnosti koje će godinu obilježiti kao godinu volonterstva raspisan je natječaj Let's Slogo! za logo i slogan. Cilj je obilježiti i pokazati utjecaj volonterstva na cjelokupno društvo i istaknuti doprinos volonterskog rada.

Natječaj je otvoren do 18. rujna 2009., a radovi bi trebali biti inspirirani volonterstvom u Europi i volonterskim vrijednostima. Pobjednički logo i slogan bit će korišteni tokom cijele godine u obilježavanju 2011. kao Europske godine volonterstva. Ovo je jedinstvena prilika svim kreativcima za promociju njihova rada, s obzirom na to da će se odabrani logo i slogan koristiti u cijeloj Europi pri različitim manifestacijama i akcijama.


Informacije, prijave, glasovanje i rezultati - sve na webu
Proces selekcije je malo drugačiji od standardnih – radovi izabrani nakon predselekcije bit će objavljeni online s mogućnošću javnog glasovanja u razdoblju od 01. do 16. listopada. Predselekciju će izvršiti volonteri koji se za tu dužnost mogu prijaviti do 11. rujna. Najboljih 20 autora bit će pozvano na dodjelu nagrada u Buxellesu u prosincu, a o konačnom pobjedniku odlučit će Europska komisija.

Radovi se prijavljuju putem www.eyv2011.eu, jedan autor može prijaviti maksimalno 3 rada (3 loga i(ili) 3 slogana). Autori moraju biti stariji od 18 godina, a ukoliko se i mlađi žele natjecati moraju imati pismenu potvrdu od roditelja ili skrbnika s pristankom za sudjelovanje i prihvaćanje uvjeta natječaja.