Na Visu za ostat bez daha

27_07_2009
Na Visu za ostat bez daha

Sad vas i podsjećamo da je otok Vis prvog vikenda kolovoza poželjna destinacija ne samo zbog tradicionalno lude ribarske noći u Komiži, nego i obećavajuće dobrog partya u tvrđavi Fortica pored Visa. Techno i house floor; Marko Nastic, Edy C, DJ Bross...

Početkom srpnja smo vam u velikoj mapi festivala i koncerata nagovijestili, par dana poslije i potvrdili, a sad vas i podsjećamo da je otok Vis zadnjeg dan srpnja i prvog vikenda kolovoza poželjna destinacija ne samo zbog tradicionalno lude ribarske noći u Komiži, nego i obećavajuće dobrog partya u tvrđavi Fortica pored Visa.


Ovaj vikend odaberi svoj otok (foto: Čuba)
Na Visu će se ovog vikenda teško doći do daha od puste zabave što je i prigodno jer se party u Fortici organizira s namjerom promocije ronjenja na dah :) Glazbu techno floora potpisat će Marko Nastic, Pero Fullhouse, Edy C i Juri Paik, a za house floor zaduženi su DJ Bross, Pero Mirman, DJ Iv, DJ Paxy i DJ Daff. Zvučnici se gase tek u podne idućeg dana! Rasplesana i razgibana tijela nakon hlađenja na viškim plažama vikend zabave mogu nastaviti u Komiži.


Klik za veću mapu
Otok je s kopnom tih dana povezan tri puta trajektom i jednom katamaranom. Do Komiže iz Visa voze taxiji, autobusi, motori, bicikle, prijatelji… Katamaran je brži, možda ugodniji od trajekta, ali postoji veća mogućnost da ostanete bez karte.

Party na dva floora u tvrđavi Fortica

Pet sretnika ili sretnica koje izaberemo među primljenim mailovima na [email protected] neće ona dva sata na trajektu ili sat i po na katamaranu trebati čuvati 60kn za ulaznicu. Brzo, pošaljite ime i prezime pa provjerite dva reda ispod imate li brigu manje ;)

Petoro dolje navedenih imaju besplatan ulaz:
Koraljka Pejić
Toni Ljubić
Goran Akrap
Marina Vučković
Roko Brajčić