Auch za glazbenike

22_07_2009
Auch za glazbenike

Da ga provedete ljeto u Francuskoj, ti i tvoja ljubav - glazba? Diversity through ARTicity međunarodni je festival koji se održava u Auchu. Smještaj i hrana osigurani su za sve sudionike, a putne troškove organizatori će pokriti u visini 70% ukupnog troška.

Baviš se glazbom, al' eto, ljeto ti baš i nije ispunjeno? Ili možda je, ali taman imaš tjedan odmora? A da ga provedete u Francuskoj, ti i tvoja ljubav - glazba? Diversity through ARTicity međunarodni je festival koji se održava u Auchu, gradu na sjeverozapadu Francuske, u periodu 23. do 31. kolovoza ove godine.

Sve aktivnosti odvijat će se u Auchu, 70 km od Toulusea. Za sudjelovanje na festivalu dobrodošli su svi mladi u dobi od 18 do 25 godina, uz nekoliko uvjeta - da znaju svirati barem jedan instrument i imaju glazbeni background, a znanje engleskog jezika ionako je manje-više uobičajeno.

Cilj ovoga festivala je, osim dobre zabave, potaknuti upoznavanje različitih kultura i načina života, osvijestiti mlade o različitostima i približiti im vrijednosti pojedinih kultura. Ciljevi festivala bit će postignutni na kreativan i opušten način kroz umjetnost filma, glazbe i glume.

Smještaj i hrana osigurani su za sve sudionike, a putne troškove organizatori će pokriti u visini 70% ukupnog troška (naravno, to se odnosi na optimalan način transporta).

Rok za prijavu je 30. srpnja, a kontakti za prijave su:
[email protected]

[email protected]

Prethodno je potrebno ispuniti prijavnicu (.doc).

Tjedan ljeta u Francuskoj mođu mladim umjetnicima i ne zvuči tako loše, osobito uz privlačne minimalne troškove, zar ne?