I ti možeš biti Geo reporter

01_07_2009
I ti možeš biti Geo reporter

Putuje ti se ovo ljeto? Časopis Geo je raspisao kreativni foto-natječaj. Prva nagrada je putovanje za dvije osobe kao reporter Geo časopisa, koje mora biti realizirano u kolovozu ove godine. Prijave na natječaj primaju do 20. srpnja, a prijaviti se može neograničen broj fotografija

Časopis Geo je raspisao kreativni foto-natječaj za registrirane korisnike na web stranicama www.geo.com.hr. Prva nagrada je putovanje u Istanbul za dvije osobe kao reporter Geo časopisa, koje mora biti realizirano u kolovozu ove godine.

Prijave na natječaj primaju se do 20. srpnja 2009. godine. Da bi mogli sudjelovati na natječaju, potrebno je registrirati se na www.geo.com.hr te pažljivo pratiti upute na koji način prijaviti svoje fotografije. Svaki sudionik može prijaviti neograničen broj fotografija koje ne smiju biti veće (teže) od 1MB i moraju biti u .jpg, odnosno .jpeg, .gif ili .png formatu.

Fotografijama do reporterskog putovanja

Žiri redakcije časopisa Geo odabrati će pobjednika u roku ne duljem od sedam dana, te će ime pobjednika biti objavljeno 1. kolovoza na stranicama www.geo.com.hr i u časopisu Geo. Ako se objavljeni pobjednik natječaja u roku od sedam dana ne javi, organizator zadržava pravo nagradu dodijeliti drugom sudioniku. Utješna nagrada za drugu, treću, četvrtu i petu fotografiju po izboru žirija je godišnja pretplata na časopis Geo.

Važno je napomenuti da se prijavom na foto-natječaj pristaje da se fotografije uvrste u bazu fotografija časopisa Geo i njegove web stranice te da se po potrebi koriste u druge promotivne svrhe (na internetu i u tiskanim medijima) bez naknade autoru fotografija.