Nagrada za 640x480max

27_05_2009
Nagrada za 640x480max

Festival igranog filma u Puli poziva sve zainteresirane da se prijave na natječaj za najbolji kratki amaterski film 640x480max. Ideja iza ovog sve popularnijeg pulskog popratnog programa jest omogućiti  prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije...

Festival igranog filma u Puli poziva sve zainteresirane da se prijave na natječaj za najbolji kratki amaterski film 640x480max. Rok za prijave je 20. lipnja 2009., a najbolje filmove po sudu publike i žirija očekuju vrijedne nagrade.

Ideja iza ovog sve popularnijeg pulskog popratnog programa jest omogućiti filmašima i onima koji to tek žele postati prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije i čija kreativnost i izražajnost nadrasta namjerno skromno postavljene produkcijske okvire.

Na filmski festival s uratkom na mobitelu!

Sudjelovati mogu filmovi snimljeni do rezolucije 640x480, u trajanju od 5 sekundi do 5 minuta (uključujući naslov, uvod i duljinu trajanja zvuka) u video formatima mpeg, avi, wmv. Montaža materijala je opcija, ne obaveza. Jedan autor može sudjelovati s najviše tri filma.

www.pulafilmfestival.hr