Zona NY graffiti scene

20_05_2009
Zona NY graffiti scene

Nakon što se u četvrtak u Quasimodu otvori uz opening party, a prije nego idućeg dana tvrđavu Gripe razdrmaju Stillness, TBF, Dječaci, General Woo, Kandzija, Dj Pips i DirteIIIRatz – <em>xSTatic festival</em> u Info zonu dovodi legendu njujorške graffiti scene - Tonya <strong>Sub </strong>Curanaja.

Nakon što se u četvrtak u Quasimodu otvori uz opening party, a prije nego idućeg dana tvrđavu Gripe razdrmaju Stillness, TBF, Dječaci, General Woo, Kandzija, Dj Pips i DirteIIIRatz – xSTatic festival, u suradnji s Američkim veleposlanstvom, u Info zonu dovodi legendu njujorške graffiti scene - Tonya Curanaja.

Fotografija? Ne, nije fotograf - legenda je njujorške graffiti scene

Tony Curanaj rođen je 1973. u New Yorku gdje je 1995. diplomirao na Vizualnim komunikacijama, a potom 1996. završio i Nacionalnu akademiju za klasičnu umjetnost. Radio je za Disney, Nike, Viacom, Marc Ecko, Flip Skateboards i MTV (Beavis and Butthead), a trenutno predaje na Umjetničkoj akademiji u New Yorku. Spada u legende njujorške graffiti scene, poznat kao Sub i osnivač legendarne DF grupe. Predavanje počinje u 18 sati, ima se vrimena i za svratit doma prije koncerta na Gripama ;)