Split dobiva biciklističku stazu?

28_04_2009
Split dobiva biciklističku stazu?

Kraj prošle godine kao realan rok sudionici tribine ipak su popratili sa smiješkom i nisu pogriješili, no više od pola godine kasnije, u srijedu (29. travnja) u 18 sati u prostoru Info zone bit će predstavljeno idejno rješenje prve splitske biciklističke staze koja će se protezati...

Nakon što je na tribini održanoj u Info zoni povodom Dana bez automobila po tko zna koji put aktualizirano pitanje (ne)postojanja biciklističkih staza Branko Poljanić, član Poglavarstva zadužen za urbanizam i zaštitu okoliša, govoreći o fazi pripreme dokumentacije iznio je poprilično optimistične prognoze.

Kraj prošle godine kao realan rok sudionici tribine ipak su popratili sa smiješkom i nisu pogriješili, no više od pola godine kasnije, u srijedu, 29. travnja 2009., u 18 sati u prostoru Info zone bit će predstavljeno idejno rješenje prve splitske biciklističke staze koja će se protezati od Ravnih njiva (križanje Ulice Domovinskog rata i Zagorskog puta) do park šume Marjan. Prezentaciju će održati autor idejnog rješenja Miće Jakovčević dipl.ing.građ.