Čoviče ne idi se

13_03_2009
Čoviče ne idi se

Da ćemo naići na navijački Čovječe, ne ljuti se, pardon, Čoviče ne idi se, e, to nismo očekivali… Uz dobro poznata pravila dodane su posebnosti navijačkog života: Ustopa si auto - 4 polja naprid, Pritvor – priskoči 1 bacanje, Dobija si zabranu – priskoči 2 bacanja...

Da ljubav prema Hajduku razvija kreativnost znamo kad vidimo sve one transparente, zastave i koreografije, ali da ćemo na Facebooku naići na navijački Čovječe, ne ljuti se, pardon, Čoviče ne idi se, e, to nismo očekivali… Uz dobro poznata pravila dodane su posebnosti navijačkog života: Ustopa si auto - 4 polja naprid, Pritvor – priskoči 1 bacanje, Dobija si zabranu – priskoči 2 bacanja, Ukra si transparent – 8 polja naprid… Naravno, ispadaš iz igre samo kad drukaš ili izgubiš transparent. Cilj je prvi doći do Poljuda.

"Mukte poili i popili - 3 polja naprid"

Usput, KNH Torcida Split organizira putovanje u Vinkovce, na utakmicu Cibalia – Hajduk koja se odigrava u nedjelju 15.03.2009. s početkom u 20.15 sati. Cijena putovanja je 250kn za članove, 280kn za ostale. Prijave i uplate se vrše u Klubu Navijača svakim danom od 10 do 17 sati. Čoviče ne idi se nije uključeno u cijenu, a ne znamo ni di se može kupit, ali čuli smo da se već na veliko igra u Udruzi navijača Hajduka Torcida Brda.