Foto: prirodna blaga

15_02_2009
Foto: prirodna blaga

Sigurno imate barem jedan folder krcat fotografija krajolika s nekog izleta…Raspisan je šesnaesti natječaj za fotografe pod nazivom – Prirodna blaga Europe. Najbolji radovi bit će izloženi, objavljeni i nagrađeni nagradnim putovanjima, vrijednom opremom i knjigama.

Sigurno imate barem jedan folder krcat fotografija krajolika s nekog izleta… Fondacija EuroNatur u suradnji sa natur + kosmos, Deutsche Lufthansa AG iNaturVision raspisala je šesnaesti natječaj za fotografe pod nazivom – Prirodna blaga Europe. Pošaljite im svoje najbolje fotografije europske prirode (krajolike, biljke i/ili životinje), a najbolji radovi bit će nagrađeni nagradnim putovanjima, vrijednom opremom i knjigama. Također, pobjedničke fotografije bit će izložene u dvorcu Wolstein u srcu bavarskih šuma i objavljene u publikacijama natur + kosmos, EuroNatur časopisu, na internetskim stranicama natječaja te na extra large kalendaru Nature Treasures in Europe 2010.

Rok za prijavu je 31.03.2009., a dozvoljeno je poslati maksimalno 5 fotografija, u digitalnom formatu. Detalje o prijavi i uvjetima natječaja pročitajte u službenom pozivu (.pdf).

www.euronatur.org