Ča mogu (za) maškare?

16_02_2009
Ča mogu (za) maškare?

Sve je manje vremena za odlučiti - šta ću bit za maškare? Kroz posljednja dva dana doba o' maškara ulicama će ritam davati talijanski ulični band Skaddia, a s pozornica na Pjaci i Rivi zabavljat će nas Tambu band, Bravo band, TBF, Fon Biškić, Marijan Ban…

Sve je manje vremena za odlučiti - šta ću bit za maškare?  Nemojte se u utorak, 24. veljače, ocrniti manjkom kreativnosti :P Kroz posljednja dva dana doba o' maškara ulicama će ritam davati talijanski ulični band Skaddia, a s pozornica na Pjaci i Rivi zabavljat će nas Tambu band, Bravo band, TBF, Fon Biškić, Marijan Ban

Oni su 2005. bili Štrumpfovi... (foto: drMix)


Jutro pripada klincima...



Krenimo redom… Jutro nakon nogometnog derbija pripast će najmlađima – karnevalska povorka u 11 sati krenut će ispred HNK. Vremenske prilike usmjerit će je prema prigodnom programu na Pjaci ili Prokurativama, u slučaju kiše.

...a oni su 2006. bili uvijek prisutni vojnici... (foto: Čuba)

Nešto prije 13 sati nagradit će se najbolje maske, a onda se zabava sve do 18 sati seli na Rivu gdje će dječje igraonice voditi ljubljanski Zavod igral Z i Z.

Večernji program na Pjaci priliku će pružiti ljubiteljima karaoka koje će biti pod nadzorom DNF teama, a sigurnost za uši jamče Tambu band, Bravo band i talijanski ulični band Skaddia koji će nastaviti tući ritam ulice i posljednjeg dana maškara.

...možda bi vi mogli bit sirevi kao oni 2007....


...a noć znalcima


U utorak ujutro na Rivi će se opet igrati klinci. Od 17 sati se ispred HNK vrše prijave za izbor najboljih odraslih maski, a povorka preko Rive i Marmontove do pozornice na Rivi dolazi nešto prije 19 sati kada će se postaviti Krnjo i svečano započeti istjerivanje svega zla koje se nakupilo u nama i oko nas u protekloj godini. Oko 20 sati na pozornicu izlazi Fon Biškić. Nakon dodjele nagrada, a prije čitanja šentence porotu će nabrijati TBF. Samo petnaest minuta trebalo bi biti dovoljno za sudski proces pa bi već u 21:15 Krnje trebao krenuti na stratište. Gradonačelnik će ključeve grada dobiti natrag oko 22 sata, ali maškare će uz Marijana Bana i Diktatore dočekati ponoć.

...ili zli građevinari kao oni prošle godine? (foto: S.Marinović)

Sve ovo vrijeme na Pjaci će svirati Skaddia, splitski Harpoon i zagrebački Cinkuši, a Voćnim trgom drmati Urban generation (Merry, Malix, Djolaja), kid VA  i portugalska faca Xinobi...

After zabave istražujte u kalendaru događanja. Nema opravdanja – sve znate na vrijeme, skinite maske i istjerajte probleme ;)

napisao: Pile