Reciklaža svjetla

10_02_2009
Reciklaža svjetla

Festivali svjetla Svetlobna gverila i Beograd svetlosti zajedno objavljuju otvoreni natječaj za slanje prijedloga za izložbu radnog naslova Reciklaža svjetla. Stručni žiri izabrat će radove koji će biti izloženi na izložbama u Ljubljani i Beogradu uz otkupne novčane nagrade...

Festivali svjetla Svetlobna gverila i Beograd svetlosti zajedno objavljuju otvoreni natječaj za slanje prijedloga za izložbu radnog naslova Reciklaža svjetla. Ovom temom želi se kroz fenomen svjetla istaknuti značaj svjetla i energije, skrenuti pažnju na očuvanje sredine, uštedu energije, potaknuti na svjesno angažiranje u razvijanju kreativnog recikliranja i održivog dizajna.

Stručni žiri izložbe izabrat će radove koji će biti izloženi na izložbama u Ljubljani i Beogradu. Najuspješnijim rješenjima bit će dodijeljene dvije otkupne novčane nagrade, prva 500€, druga 400€. Nagrađenim autorima bit će pokriveni putni troškovi (do Ljubljane) u max iznosu od 400€ i dva noćenja u Ljubljani (23. i 24. lipnja). Autori će imati i mogućnost kratke prezentacije svog rada u okviru predavanja, 24. lipnja.

Na natječaj se šalje digitalni materijal prijedloga koji treba biti kompletan, završen rad, spreman za slanje. Rok prijave je 22. ožujka, a izabrani radovi trebaju stići u Ljubljanu najkasnije do 30. travnja.

www.culturalfront.net/reciklaza.html