Unovči studentski projekt

08_02_2009
Unovči studentski projekt

Radovi studenata obično nestaju u ladicama nakon prezentacije relativno maloj publici kolega. Output foundation in Amsterdam raspisao je međunarodno natjecanje za studente dizajna i arhitekture u kojem se prijaviti može bilo koji rad napravljen kao studentski projekt.

Radovi studenata obično nestaju u ladicama nakon prezentacije relativno maloj publici kolega. Tu rad ostaje nevidljiv. Output foundation in Amsterdam raspisao je međunarodno natjecanje za studente dizajna i arhitekture u kojem se prijaviti može bilo koji rad napravljen kao studentski projekt, no ne stariji od godine dana. Studenti koji su diplomirali unutar zadnjih 12 mjeseci mogu se prijaviti sa svojim diplomskim radovima.
Projekt ne treba biti objavljen, a može biti iz područja grafičkog dizajna, arhitekture, produkt dizajna, tipografije, fotografije, ilustracije, dizajna fonta, multimedije, pokretnih slika i televizijske grafike, dizajna iskustva.

Po završetku natječaja dodjeljuju se Grand Prix za najbolji projekt godine (u suradnji s Sternberg Foundation) te Print Creativity Award, koje pojedinačno iznose 3000€. Izabrani radovi objavit će se u Output godišnjaku. Rok ta prijavu je 15.02., a sve ostale informacije pogledajte na webu…
www.inputoutput.de