Filmska škola

18_01_2009
Filmska škola

U Kino klubu Split u veljači počinje ciklus predavanja Filmske škole koja će se naredna tri mjeseca održavati dva puta tjedno po dva sata, u dogovoru sa predavačima. Program obuhvaća nekoliko zasebnih cjelina te je podijeljen na teoretski i praktični dio.

U Kino klubu Split u veljači počinje ciklus predavanja Filmske škole koja će se naredna tri mjeseca održavati dva puta tjedno po dva sata, u dogovoru sa predavačima. Nakon odslušanih predavanja, svi polaznici moći će koristiti opremu i prostorije kluba u realizaciji vlastitih uradaka i učestvovati u organiziranju ostalih aktivnosti Kino kluba Split. Naglasak je stavljen na autorski rad, a program obuhvaća nekoliko zasebnih cjelina te je podijeljen na teoretski i praktični dio. Predavači su stručnjaci iz područja filmske i video umjetnosti.

Teoretski dio obuhvaćao bi iduća predavanja:
Filmska tehnika, predavač Ante Verzotti
Video tehnika, predavač Ivica Bošnjak
Povijest filma, predavač Jurica Pavičić
Teorija filma, predavač Joško Jerončić
Novi mediji, predavač Dan Oki
Autorski i eksperimentalni film i video, predavačica Sunčica Fradelić
Obrada zvuka u audiovizualnim medijima, Predavač Tonči Tafra
Animacija, predavač Veljko Popović

Praktični Dio:
Scenarij, predavač Jurica Pavičić
Rad kamerom, predavač Boris Poljak
Montaža, predavačica Sunčica Fradelić

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na br. mobitela 091/896 58 60 svakog dana između 18 i 21h ili doći osobno u prostorije kluba svakog ponedjeljka iza 20h.  Broj polaznika  je ograničen a cijena tečaja je 500kn- Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected]