Zapričava se novi Pričigin

21_12_2008
Zapričava se novi Pričigin

Organizacijski odbor splitskog Festivala pričanja priča Pričigin raspisao je natječaj za kratku priču.  Autori prvih pet odabranih priča stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala. Odabrane priče od strane žirija bit će objavljene nakon Festivala.

Organizacijski odbor splitskog Festivala pričanja priča Pričigin raspisao je natječaj za kratku priču. Natječaj traje do 28. veljače 2009., a festival će se održati od 26. do 28. ožujka. Pravo natjecanja imaju svi koji pišu hrvatskim jezikom. Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, kontakt adresu i telefon, te kratke podatke o svom životu i radu. Priča može imati najviše pet kartica teksta (9000 znakova uključujući i praznine), a treba biti poslana isključivo na adresu [email protected] s naznakom "za natječaj". Svaki autor smije poslati do tri rada.

Popis pristiglih radova i imena autora objavit će se na www.pricigin.hr, dok će nagrađeni radovi biti objavljeni u cijelosti. Autori prvih pet odabranih priča stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala. Odabrane priče od strane žirija bit će nakon Festivala objavljene u elektroničkoj ili tiskanoj publikaciji.