Pahulje nad Splitom

18_12_2008
Pahulje nad Splitom

Opako se pahulje<strong> </strong>približavaju Dalmaciji. Ako nam bura s Mosora i ne donese nešto snijega, on će u Splitu <strong>sigurno</strong> padati 27. prosinca! Dva dana nakon Božića, tijekom spektakularanog koncerta povodom otvaranja <em>Spaladium Arene</em>, sa stropa nove dvorane letjet će...

Opako se pahulje približavaju Dalmaciji. Ako nam bura s Mosora i ne donese nešto snijega, on će u Splitu sigurno padati 27. prosinca! Dva dana nakon Božića, tijekom spektakularnog koncerta povodom otvaranja Spaladium Arene organizatori su pripremili dodatno iznenađenje za sve posjetitelje... sa stropa nove dvorane padat će umjetne pahulje. Uz to, najavljen je i vatromet!

Ne, ovo nisu Alpe, već Marjan 2005. (foto: Edo Čatić)

Program božićnog koncerta ostaje i dalje jednako primamljiv: Oliver Dragojević, Tony Cetinski, operne dive Denyce Graves i Andrea Gruber, klapa Intrade, Tomislav Mužek te zbor i orkestar splitskog HNK uz dirigente Vincenta Thomasa, Ivana Repušića i Alana Bjelinskog.

Odlična ideja ako još uvijek razmišljate što pokloniti dragoj osobi za Božić - trk po ulaznicu u neku od poslovnica Generalturista.