Brzopotezna stipendija Grada

08_11_2008
Brzopotezna stipendija Grada

Grad Split raspisao je natječaj za studentske i srednjoškolske stipendije.  Odabrani učenici srednjih škola i studenti dobivat će od 600 do 1000 kuna mjesečno. Već počnite prikupljati dokumentaciju  jer samo postidiplomci imaju više od 10 dana za prijave...

Grad Split raspisao je natječaj za studentske i srednjoškolske stipendije. Novčanu potporu tako će dobiti 20 srednjoškolskih učenika, 80 redovnih studenta osobitog uspjeha u školovanju, 5 studenata poslijediplomskog studija te po 5 učenika i studenata koji su aktualni vrhunski sportaši. Odabrani učenici srednjih škola dobivat će mjesečno 600 kuna, a studenti koji se školuju na fakultetima u Splitu ili izvan Splita dobivat će 800kn ili 1000kn mjesečno. Za studente poslijediplomskog studija iznos naknade dijela troškova školarine odrediti će se uvažavajući stvarne troškove studija i proračunske mogućnosti.


Nasmiješit će se i 90 studentskih brkova
Već počnite prikupljati dokumentaciju (zamolba, Domovnica, Uvjerenje o prebivalištu, izjava o neprimanju druge stipendije Grada, ovjereni prijepis ocjena…) jer samo postidiplomci imaju 30 dana od dana objave natječaja u Slobodnoj Dalmaciji, a svi ostali samo 10 dana za prijavu. Natječaj je u Slobodnoj objavljen u subotu, 08.11.2008.!

Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Službi za prosvjetu i tehničku kulturu Grada Splita, putem Centralne pisarnice Gradske uprave Grada Splita, Split, Obala kneza Branimira 17.

Tekst natječaja (.doc)
Obrazac prijave (.doc)
www.split.hr