Vodeni portreti

01_10_2008
Vodeni portreti

Fotografije za ovo nagradno natjecanje trebale bi slijedit filozofiju branda Vichy – voda je ogledalo zdravlja kože, a nužno moraju sadržavati elemente kože i vode. Najboljih 10 fotografija bit će javno izloženo, a najbolja tri rada bit će nagrađena sa po 2, 3 i 7 tisuća kuna.

U organizaciji tvrtke L'Oreal Adria d.o.o, a u suradnji s revijom Gloss, održava se fotografsko nagradno natjecanje Aqualia Thermal. Fotografije mogu sadržavati portrete, autoportrete ili detalje, trebale bi slijedit filozofiju branda Vichy – voda je ogledalo zdravlja kože, a nužno moraju sadržavati elemente kože i vode.

Svaki pojedinac može sudjelovati na natjecanju s najviše tri fotografije, a rezolucija prijavljenih fotografija treba biti najmanje 2800x2100px. Uz navođenje točnih podataka za kontakt (ime i prezime, broj telefona), fotografije moraju biti poslane do 01.11.2008. u JPEG zapisu na mail [email protected] ili zapisane na CD ili DVD mediju i poslane na adresu:

L'Oreal Adria d.o.o.
„Za natječaj Aqualia Thermal"
Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb


Ocjena prijavljenih radova sastojat će se od ocjene stručnoga žirija (čiji glas predstavlja 60% završne ocjene) i broja glasova na internetskoj stranici www.aqualia-thermal.com (40% ocjene). Najboljih 10 fotografija bit će javno izložena, a najbolja tri rada bit će nagrađena sa po dvije, tri i sedam tisuća kuna i paketom proizvoda Aqualia Thermal.

www.aqualia-thermal.com/hr