Zelena čarolija

23_09_2008
Zelena čarolija

Tuborg Green Fest turneja skreće i u Hrvatsku! Centralni događaj održat će se 03. listopada u Zagrebu kada nam u goste dolaze Kaiser Chiefs. Zagrijavanje uz jaka glazbena imena je već krenulo u Osijeku, nastavlja se u Rijeci... A kako lišo proći s ulaznicama? ;)

Svi vi koji ste budno pratili kako Tuborg Green Fest na pozornice u Rusiji, Srbiji, Bugarskoj i Kazahstanu dovodi svjetski poznata glazbena imena, napokon dolazite na svoje jer Tuborg Green Fest turneja skreće i u Hrvatsku. Carlsberg Croatia i State of Exit premijerno nam predstavljaju ovaj već razvikani festival čiji će se centralni događaj u Hrvatskoj održati 03. listopada u KC Dražen Petrović u Zagrebu kada nam u goste dolaze Kaiser Chiefs.


Ako i kažete da niste čuli za Kaiser Chiefs, onda ste čuli Ruby

Isti dan na istom mjestu za koncert popularnih Engleza atmosferu zagrijavaju Edo Maajka, Lollobrigida i Kiril Džajkovski. Zagrijavanje za cijeli centralni događaj već je krenulo u Osijeku gdje su 20. rujna u SD Zrinjevac nastupili Jinx, Psihomodo Pop, Pips Chips & Videoclips i Laka, a zabavu iza ponoći nastavili Edo Maajka, Letu Štuke i Detour u klubu Bastion. Istu postavu izvođača u Harteri i klubu Palach 27. rujna imat će priliku vidjeti, čuti i osjetiti Riječani, a repriza svega odigrat će se i u Tvornici i klubu Sax u Zagrebu 4. listopada. Tu je nabrajanju događanja, nažalost, kraj jer Tuborg Green Fest na svom prvom putovanju Hrvatskom ne poteže do Splita .


A (mukte) karte?



Za sve one koji imaju priliku posjetiti festival u Zagrebu ili Rijeci, par informacija o ulaznicama... Ulaznice za glavni događaj u prodaji su od 10. rujna u Dallas Music Shopovima (Zg, Ri, St) i Aquarius CD Shopovima u (Zg i Ri) po cijeni od 180 kn.

Ulaznice za koncerte u Tvornici i klubu Sax mogu se kupiti po cijeni od 20 kn (s uključenom konzumacijom jednog Tuborg Greena) na blagajni u KC Dražen Petrović dan ranije ili na dan koncerata na blagajni Tvornice odnosno kluba Sax.

Za koncerte u Rijeci ulaznice po istoj cijeni (i uz popratnu pogodnost:) ) mogu se kupiti na blagajnama Hartere i kluba Palach, a tamo možete proć i lišo ako donesete 5 etiketa s bilo kojeg Tuborg Greena i zamjenite ih za ulaz.

Uz malo sreće, lišo ćete proći i ako klikate na split.com.hr jer postoji mogućnost da osvojite jednu od poklon ulaznica za središnji događaj… Navali narode! Šalabahter na monitore i šalji!

E, a ako ste kupovali karte za ovogodišnji Exit - provjerite mail koji ste koristili pri kupnji, neki su već otkrili iznenađenje koje su pročitali u svom inboxu :)