O mladima u šumi

15_09_2008
O mladima u šumi

Sudionici Nacionalne konferencije za mlade, koja će se na Bjelolasici održati u prvom vikendu listopada, upoznat će se s prijedlogom novog Nacionalnog programa za mlade te će se održati rasprave o tom dokumentu stvaranom proteklih godinu dana.

Slijedom prošlogodišnjih kritika četvrta Nacionalna konferencija za mlade nije se održala u ljetnim mjesecima, nego će se održati u prvom vikendu listopada. Kao i prethodne četiri godine, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti poziva predstavnike udruga mladih i za mlade, studentskih udruga, pomladaka parlamentarnih političkih stranaka, vjerskih organizacija, Savjeta mladih i Vijeća mladih na sudjelovanje u radu.


Ovako je 2006. izgledala javna rasprava o gradskom Programu

Sudionici će se kroz plenarni dio upoznati s tematikom vezanom uz prijedlog novog Nacionalnog programa za mlade te će se održati tematske radionice, odnosno rasprave o ciljevima i mjerama dokumenta koji je stvaran proteklih godinu dana, na osnovama zaključaka prošle Konferencije.

Prednost za sudjelovanje imaju predstavnici udruga koje zastupaju i promiču interese mladih. Rok za prijave je do popunjena kapaciteta smještaja, odnosno najkasnije do 23. rujna 2008. godine.

Službeni poziv (.doc)
Prijavnica (.doc)
Program rada (.doc)
Nacrt prijedloga Nacionalnog programa za mlade (.pdf)

www.mobms.hr