Promo za Učilicu

13_09_2008
Promo za Učilicu

Učilica poziva sve kreativce, bilo profesionalce bilo amatere, da osmisle i snime promo film za novu Učilicu. Osnovni uvjet je da se jasno vidi logo i da uradak bude maštovit i kreativan. Osim slave, autore 3 najbolja rade očekuju i novčane nagrade.

Učilica poziva sve kreativce, bilo profesionalce bilo amatere, da osmisle i snime promo film za novu Učilicu - hrvatsku edukativnu zabavnu računalnu igru za učenje, ponavljanje i savladavanje cjelokupnog školskog gradiva. Osnovni uvjet je da se jasno vidi logo Učilice i da uradak bude maštovit i kreativan.

Film može biti snimljen i amaterskom kamerom, fotoaparatom ili čak mobitelom. Pojedini autor može prijaviti koliko želi promo filmova, ali svaki mora sadržavati logo Učilice i trajati najviše 60 sekunda te se uz svakoga mora priložiti posebna prijavnica.

Promo film na DVDu, uz pravilno ispunjenu prijavnicu treba poslati na adresu:

Markot.tel d.o.o.
„Za natječaj“
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb


Žiri kojeg će sačinjavati 5 osnovnoškolaca, 2 roditelja, 2 nastavnika i 2 predstavnika Markot.tel-a, između svih radova pristiglih do 01.10.2008. do 12 h, odabrat će se 5 najboljih te ih javno predstaviti na promociji novog izdanja Učilice, 03. listopada. Svi posjetitelji weba učilice moći će do 21. listopada svojim glasovima odredit 3 najbolja uratka koji će biti nagrađeni sa po 10 tisuća , 5 tisuća i 3 tisuće kuna. Prijavnicu, logo i više informacija potražite na webu Učilice...

www.ucilica.tv