Dizajneri za udičare

23_08_2008
Dizajneri za udičare

Dok je <em>Split film festival</em> na korak do realizacije svog 13. izdanja, od 13. do 22. rujna, <em>Festival mediteranskog filma Split</em> započinje <strong>pripreme</strong> za svoje drugo izdanje u svibnju 2009. godine. Upravo su raspisali<strong> </strong>natječaj za dizajnere koje očekuju i nagrade!

Dok je Split film festival na korak do realizacije svog 13. izdanja, od 13. do 22. rujna, Festival mediteranskog filma Split započinje pripreme za svoje drugo izdanje u svibnju 2009. godine. Upravo su raspisali natječaj za dizajnere!

Festival mediteranskog filma Split poziva sve mlade, iskusne i manje iskusne, kreativne i talentirane pojedince da se prijave na natječaj za vizualni identitet festivala.


Prošlogidišnji vizualni identitet. A kakav će biti 2009.?
Ekipa FMFS od sudionika traži da naprave prijedlog osnovnog vizualnog identiteta koji će se koristiti za buduća festivalska izdanja. Uvjeti natječaja su sljedeći:
  • Znak festivala mora biti udica. Iako je zadana tema znaka svi su je kandidati slobodni dizajnirati prema vlastitoj ideji i umjetničkoj inspiraciji.
  • Identitetom mora dominirati nijansa plave/modre boje po izboru
  • Uz udicu mora stajati puni naziv festivala (Festival Mediteranskog Filma Split). Logotip festivala, eventualni odabir dodatnih boja i elemenata prepušten je kandidatima.
  • Poželjno je uz osnovni identitet priložiti i verziju sa ukomponiranim sloganom "Zakačite se za filmove", datume sljedećeg festivalskog izdanja (25.-30.5.2009.) te kratko objašnjenje predloženog dizajna.

Radovi kao i eventualna pitanja se sve do 05. listopada 2008. šalju na mail [email protected] ili na adresu:

Festival mediteranskog filma Split
Mihovilova širina 1/IV, 21000 Split 

Ekipa festivala će odabrati tri najbolja rada te s odabranim kandidatima obaviti razgovore. Pobjednik natječaja osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 3 tisuće kuna te se pridružiti festivalskoj ekipi i nastaviti s radom za honorar prema dogovoru. Također će imati priliku svoj talent pokazati široj publici, medijima i struci kroz promociju festivala kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.  Preostali kandidati će (p)ostati prijatelji festivala te će dobiti ulaznice i akreditacije za festival.