Šalji dalje do Dalmacije - stiglo!

U mail pretincu dobivamo svakakve mailove koji graniče sa spamom, ali ovaj današnji je vanserijski… "Ovo nije jedan od onih mailova da će neko dijete u nekoj pizdi materinoj dobit bubreg. Neki tip do mene nije imao fotić pa je posudio moj i slikao se s Kraljicom."

U mail pretincu dobivamo svakakve mailove koji graniče sa spamom, ali ovaj današnji je vanserijski… "Ovo nije jedan od onih mailova da će neko dijete u nekoj pizdi materinoj dobit bubreg. Naime, na utakmici sa Austrijom na tribini smo susreli i Janicu. Neki tip do mene nije imao fotić pa je posudio moj i slikao se s Kraljicom. Dao mi je svoju vizitku da mu pošaljem sliku, ali sam je ja u onoj gunguli pogubio. Da čovjek ne misli da sam pizda, molim vas sve da ovaj mail šaljete na sve adrese koje imate, a ti ljudi neka rade isto, pogotovo dalmatincima (čovjek je iz Splita). Slika je u atachmentu. Hvala svima, a ti moj dalmoš, ako te slika nađe, ima da se javiš!"


Traži se dečko...

Pa eto, da pomognemo u potrazi :) Iza objektiva je ista osoba koja stoji i iza maila sinisa.oreskovic@lagermax.hr, a zna li tko mušku osobu koja stoji ispred objektiva?

Info zona Facebook