Kli(n)kovi do Eura

05_06_2008
Kli(n)kovi do Eura

Pred repkinim navijačima je ovog vikenda prvi zadatak – utakmica s Austrijom. Da vam mi ne bi pametovali, prenosili informacije sa 100 strana, pričali priče o našim višemjesečnim planiranjima... U Beču stvarno postoji navijački kamp u kojem noćenje s doručkom stoji 38€...

Pred repkinim navijačima je ovog vikenda prvi zadatak – utakmica s Austrijom. Da vam mi ne bi pametovali, prenosili informacije sa 100 strana, pričali priče o našim višemjesečnim planiranjima… a i ako smo mi nešto krivo isplanirali, da ne biste i vi, dajemo vam par linkova koji su do sada nama bili od koristi. I je, u Beču i Klagenfurtu stvarno postoji navijački kamp u kojem noćenje s doručkom stoji 38€, pola litre pive 2.9€ ('Oćete tražit ovih 10 centi?), imate tuš, frizera, bankomat… i vizažista :D

vatreni.net

Stvarno, ali stvarno koristan portal. More informacija i stvarno ulijeva neko povjerenje. Svakako proklikajte. U biti, nakon ovog linka ne bi trebali navest niti jedan drugi.

www.wien.gv.at/bh-hr-sr/euro
Stranice grada Beča prevedene na hrvatski ("i bosanski i srpski"). Na dnu stranice vam je dokument u .pdf formatu, za isprintat. Je, je, znamo, i mi smo odmahnuli rukom i rekli "mah, pitat ćemo ako se izgubimo".  A vidit ćemo jesmo bili glupi. Ma možda ipak neko isprinta do subote pa krenemo sa ta tri (bes)korisna papira više :)


Možda je bilo dovoljno da vam kažemo za ovaj portal?
www.viamichelin.com

Stari dobri prijatelj svih cestovnih putnika. Mi mu vjerujemo, i za kilometražu i potrošnju eurića i za vrijeme putovanja i za initenrer puta...

www.hznet.hr/iSite3/Default.aspx?art=443

Opcija povoljnog putovanja vlakom... Mi smo je ozbiljno uzeli u razmatranje, al' na kraju ipak nismo odolili čarima koje nose ceste.

www.youtube.com/23days

Ovo vam je za kad se vratite doma. Malo se poigrajte, uplodajte videa, promovirajte hrvatske navijače... Kad smo kod tih after aktivnosti - i split.com.hr će i za ovu nogometnu feštu imat poseban album pa nas se sjetite na [email protected].


To je zasad to, druge linkove koje smo koristili zasad ne bi spominjali - zbunit će vas, zasut informacijama i ponukat na svađu isto ka' i nas.


I da, Cole vjerojatno još nema kartu za utakmicu Austrija - Hrvatska pa nek' mu se javi ko' ima za prodat :P