Izloži u Studentskom centru

04_06_2008
Izloži u Studentskom centru

Galerija Studentskog centra (dakako, zagrebačkog, ne splitskog) raspisala je natječaj za izlaganje u 2009. godini. Na natječaj su pozvani umjetnici starih i novih medija te kustosi s koncepcijama. Prijavljivati se mogu djela u svim likovnim tehnikama i medijima...

Galerija Studentskog centra (dakako, zagrebačkog, ne splitskog) raspisala je natječaj za izlaganje u 2009. godini. Na natječaj su pozvani umjetnici starih i novih medija te kustosi s koncepcijama. Prijavljivati se mogu djela u svim likovnim tehnikama i medijima - slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, instalacija, video, performance, ambijent, prostorne intervencije, novi mediji, happening...

Galerija SC potiče radove koji uključuju sve vrste suradnje (nacionalne i internacionalne), multidisciplinarnost, interaktivnost i inovativnost.

Prijava za natječaj treba sadržavati:

  • ime, prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail
  • životopis
  • idejni opis projekta / rada
  • tehnički opis rada (dimenzije, medij, potrebna tehnika)
  • popratni materijal ako je potrebno (fotografije, digitalna dokumentacija, audio, video)
  • informaciju o eventualnoj prijavi istog projekta / rada u neki drugi izložbeni prostor (isključivo radi međusobne koordinacije programa i njihovog financiranja)

Prijave se mogu poslati na mail [email protected] (s naznakom za natječaj Galerije SC), poštom na Galerija SC, Savska 25, 10 000 Zagreb ili osobno u Galeriju radnim danom od 12 do 15 sati ili po dogovoru na telefon Galerije.


Za sve dodatne informacije:
web: www.sczg.hr
mail: [email protected]
tel: + 385 1 4593 602

Natječaj je otvoren do 24.06.2008. godine.