Oni imaju mail, a mi već mms

30_05_2008
Oni imaju mail, a mi već mms

Internetom se potkovao i SEM koji sada nudi on line prijavu kvara javne rasvjete. Ima, nije da nema, tih mailova, dežurnih telefona i webova. A funkcioniraju li? Dok čekamo da kupe dežurni mobitel evo mali preglednik njihovih (niš)korisnih linkova.

Gradski vijećnici uglavnom ne koriste mailove navedene na službenim stranicama Grada, tja što bi njima netko pisao. Direktor Čistoće čak i na našem forumu piše, a internetom se potkovao i SEM koji sada nudi on line prijavu kvara javne rasvjete.

Vauuu, online prijava kvara javne rasvjete!

Ima, nije da nema, tih mailova, dežurnih telefona i webova. A funkcioniraju li? Nemamo pojma, svi oko nas (uključujući i nas) su valjda toliko zaboravljivi da dok dođu do kuće zaborave da su vidjeli mrtvu mačku u prometnom traku, frižider u parku i ulicu u mraku. Ako se i sjetimo problema, zaboravimo mail, web adresu ili broj telefona. Priznajemo, kad bi se maila i sjetili, vjerojatno bi nam bila tlaka connectat se na net pa tipkat, a zamisli još i attachirat sliku. Jedno deset minuta posla, a gle čuda, postoji sms, čak i mms kojeg bi poslali u taman još onih deset koraka do portuna.

Dok čekamo da kupe dežurni mobitel (koji ne mora nužno podržavat mms) evo mali preglednik njihovih (niš)korisnih linkova:

Čistoća:
www.cistoca-split.hr
Grad Split: www.split.hr
Komunalno redarstvo: /
Parkovovi i nasadi:
www.parkovi-st.hr
Pauk služba: to ka' da ni telefon nema
SEM:
www.sem.hr
Vet. Stanica Filipović:
www.inet.hr/~veterine
Vodovod i kanalizacija: /

napisao: Pile