Slobod(n)a za odlikaše

29_05_2008
Slobod(n)a za odlikaše

Slobodna Dalmacija i petu godinu za redom krajem školske godine raspisuje natječaj za najboljeg dalmatinskog srednjoškolskog odlikaša. Nagrade se, kao i svake godine, odnose na novčane iznose, putovanja, učenja stranih jezika u inozemstvu, laptope, knjige…

Slobodna Dalmacija i petu godinu za redom krajem školske godine raspisuje natječaj za najboljeg dalmatinskog srednjoškolskog odlikaša. Uvjeti i pravila natječaja su i ove godine ista. Dakle, svi srednjoškolci, bez obzira na program, natječu se za jednako vrijedne nagrade no natjecatelji su podijeljeni u tri kategorije – gimnazije, četverogodišnje i trogodišnje strukovne škole.

Stručno povjerenstvo izabrat će po 30 najboljih u svakoj kategoriji na temelju: ostvarenog općeg uspjeha kandidata i rezultata na natjecanjima, a posebno se vrednuju i izvanškolske aktivnosti i otežani uvjeti prethodnog ili tekućeg školovanja.

Nagrade se, kao i svake godine, odnose na novčane iznose, putovanja, učenja stranih jezika u inozemstvu, laptope, knjige… Promocija i dodjela nagrada planirana je za kraj rujna, odnosno početak sljedeće školske godine.

Prijave se mogu poslati do 01.08.2008. godine, obavezni dio prijave mora sadržavati:

  • preporuka najmanje jednog profesora
  • čitko popunjena prijavnica s pečatom škole
  • životopis s obveznom fotografijom
Za prijavnicu te više informacija i savjeta posjetite web natječaja:
www.slobodnadalmacija.com/ucenik