S kave u NATO

29_05_2008
S kave u NATO

Nema toliko davno da je NATO bio tema mnogih ćakula uz kavu pa evo prilika za jednu ozbiljniju, kompetentniju raspravu baš u vrime o' kave. Odbor mladih Atlantskog vijeća Hrvatske u utorak, 03. lipnja u 13:00 u Info zoni organizira javnu tribinu Hrvatska i NATO.

Nema toliko davno da je NATO bio tema mnogih ćakula uz kavu pa evo prilika za jednu ozbiljniju, kompetentniju raspravu baš u vrime o' kave. Odbor mladih Atlantskog vijeća Hrvatske u utorak, 03. lipnja u 13:00 u Info zoni organizira tribinu Hrvatska i NATO. Zvonimir Mahečić, vanjski suradnik Instituta za međunarodne odnose u Zagrebu, govorit će o prednostima i nedostatcima članstva. Drugi gost, Dražen Hrastić (Misija RH pri NATO-u u Bruxellesu) će u dvadesetak minuta pokušati približiti način djelovanja i mirovne operacije NATO saveza.


NATO pred Splitom u rujnu 2007. (foto: S.Marinović)
Ovo je jedna u nizu tribina koje s ciljem informiranja građana organizira Odbor mladih Atlantskog vijeća. Naravno, osim u cilju prikupljanja informacija i izgrađivanja vlastitog stava, možete doći na kušnju staviti svoj već izgrađeni stav.