Hajduk u jarku

25_05_2008
Hajduk u jarku

„Šošo prodaš li Antu, završit ćeš u jarku“, nova je poruka ispisana na zidu iznad motike (hehe) u spomen na splitske težake na sjevernom ulazu u grad. Tko poseže za motikom da iskopa Hajduk iz jarka, a tko da ga u njega zakopa? Tko zna, ah, nitko ništa ne zna, krhko je znanje.

„Šošo prodaš li Antu, završit ćeš u jarku“, nova je poruka ispisana na zidu iznad motike (hehe) u spomen na splitske težake na sjevernom ulazu u grad. Istina, u originalu nedostaje jedna kvačica na prvom slovu jer je riječ o Siniši Šoši, menađeru, a u biti vlasniku glavnine igračkog kadra Hajduka. Tko poseže za motikom da iskopa Hajduk iz jarka, a tko da ga u njega zakopa? Tko zna, ah, nitko ništa ne zna, krhko je znanje.


Tko o(t)kapa, tko zakapa...
Ligaška nogometna sezona je gotova, no poljudskim cirkusom i dalje se širi opojni miris kriminala, a predstave su iz dana u dan sve atraktivnije. Primitivni verbalni sukobi, smjene, odlasci, optužbe… Ipak još nema ubojstava. Zbog prevelikog interesa publike dio događanja prenesen je i u Banovinu gdje se zbog prava na korištenje stadiona odvija prava ljubavna drama koalicijskih partnera na vlasti.

SEMAFOR
trenutni sportski direktor: Ivan Buljan
trenutni trener: Goran Vučević
posljednji otjeran: Ivica Šurjak, sportski direktor
posljednji otišao: Vinko Bajrović, potpred. Skupštine
posljednji prodani igrač: Ante Rukavina (u odlasku)
sljedeća osoba kojoj će se prijetiti: podatak nije poznat

stanje 25.05.'08., 13:32:45

Da se radnja ne bi odvijala samo u uredima, nego i u svlačionici pobrinuo se menadžer Ante Rukavine, sveprisutni Šoša, koji još jednog svog pulena čini se namjerava unovčiti, gle tragedije, u Dinamu.
napisao: Pile