Videosong

21_05_2008
Videosong

Da ubijete neizvjesnost očekivanja Eurosonga nudimo vam par glazbenih video uradaka. Dječaci su za spot Kamiondžije dobili Zlatni grudnjak, a Lena u novom spotu svoj crni baca uokolo... Ken lee je priča za sebe. A koja je hit navijačka pjesma na You Tube, ha? 

Dok grizemo nokte oko toga tko će pobijediti na ovogodišnjem Eurosongu, da ubijete neizvjesnost očekivanja nudimo vam par glazbenih video uradaka. Među njima je i spot za Kamiondžije.

Nagrada Golden Bra na Magdalena Festivalu

Drugi singl/video spot zagrebačko splitskog kolektiva Dječaci pjesma Kamiondžije osvojila je prestižnu nagradu na netom završenom internacionalnom Magdalena Festivalu, festivalu kreativnih komunikacija za kreativce mlađe od 30 godina. U odabiru internacionalnog žirija video za Kamiondžije osvojio je Golden Bra, iliti, prvu nagradu u jednoj od kategorija.

Nakon što su dokazale da i lezbe mogu postati trudne, zapustile su pjevačku karijeru, ali evo ih natrag… To nije sve od T.A.T.U – cure su se razvile, imaju nešto novo ne samo za uši, nego i za oči.

Lena ostaje bez "bra" na pragu druge minute spota

Ususret Eurosongu na površinu su isplivali i ljetni festivalski hit mejkeri Studio Frendo. Još nisu snimili spot, ali priča se po gradu da će im Tomo Šokota gostovat u njemu ako nađe onu majicu „Uvik kontra Splita“ sa priklanim dalmatinerom.

Prva je kad na Youtube upišeš: navijačka

Domaćini ovogodišnjeg Eurosonga u svom susjedstvu imaju pravu majstoricu obrada - Without you otpjevana na način da je rođena Mariah Carey na papiru ne bi prepoznala.

Planetarno popularna Valentina Hasan sa Keen Lee

Kome stvarno nedostaje Eurosong clipova, evo mu link pa nek' gušta: www.youtube.com/eurovision