Kolekcionar je u igri

17_04_2008
Kolekcionar je u igri

Vrijeme je da se u Info zoni po prvi put odigra partija društvenih igara možda i u kratkim rukavima! Nakon svih pobjeda i poraza svjesni smo da su igrači postali zahtjevniji, a da su naše rezerve pri kraju pa smo za srijedu u pomoć pozvali – kolekcionara društvenih igara.

Vrijeme je da se u Info zoni po prvi put odigra partija društvenih igara možda i u kratkim rukavima! Nakon pobjeda i poraza u igrama Mister X, Ramses II, That's life, Make'n'break, Igra života… svjesni smo da su igrači postali zahtjevniji, a da su naše rezerve pri kraju pa smo u pomoć pozvali – kolekcionara društvenih igara.


Taman kad ste ih sve naučili mi u igru ubacujemo nove :P
Ivica Crljenica već nekoliko godina kolekcionira društvene igre te je skupio pozamašnu količinu kartonskih kutija zanimljivog sadržaja. Dio svoje kolekcije predstavit će u srijedu, 23.04. u 19 sati u Info zoni. Naravno, nećemo ih samo gledat, nego uz njegovu pomoć i igrat! :)

Dođite i provedite večer s prijateljima, ljubavnicima i potpunim strancima istražujući prostore vaše pameti, mašte, snalažljivosti, lukavosti i podlosti - zabavljajući se.


Možda ste za put kroz Saharu?
Krenite na put kroz Saharu s nomadskim plemenima Tuarega istražujući teritorij za svoje pleme u igri Through the Desert. Ako ste više sjedilački tip, izgradite klasičnu Grčku citadelu u igri Attika ili grandioznu arapsku prijestolnicu u Medini. Oni čije su ambicije veće i žele upravljati cijelim državama, mogu pokušati ovladati feudalnim Japanom kao Samurai. Kada se umorite od dominacije u svijetu i atmosfera uzavre, možete se otići rashladiti na Južni pol skačući po santama leda (i loveći ribu, da malo prigrizete) u igri Hey! That's My Fish!.


Ili ćete skakati sa sante na santu loveći ribu?
Za ljubitelje životinja, a posebice kukaca, sprema se delicija borbe za opstanak u igri Hive. Naravno, nismo zaboravili niti one bez imalo mašte :) Njih očekuje bijeg iz zamršenog labirinta suigračevog uma kroz Quoridor ili pak pokušavanje vezanja šarenih gordijskih čvorova u Tantrixu. Sve to, a jedino što morate napraviti je da dođete.


Quoridor - za one s pomanjaknjem mašte :)
Za svaki slučaj u ponudi će biti dio igara od prošlih puta, ako netko ima neke neriješene račune. Kokice, sokići, keksići… dućan priko puta radi do 20:00, to nemojte zaboravit ;) Radujemo se vašem dolasku, druženju i upoznavanju.